Helpro työnantajille

Uusi terveydenhuollon tarpeisiin perustuva rekrytointimalli

Helpron uusi rekrytointimalli tarjoaa erityisesti julkisen sektorin terveydenhuollon toimintayksiköille entistä vaivattomamman tavan rekrytoida lääkäreitä. Rekrytointimalli mahdollistaa osaavien lääkäreiden rekrytoinnin ja lääkäreille yksilöllisesti räätälöidyt, terveydenhuollon tarpeita vastaavat työjärjestelyt.

Lääkäreiden rekrytointi suoraan työ- tai virkasuhteeseen

Kunnallisen työnantajan ehdoton taloudellinen etu on selvittää ja järjestellä keinot saada palkattua lääkärit aina suoraan virkatyösuhteeseen. Siksi tuemme terveydenhuollon yksiköitä ensisijaisesti lääkärityövoiman hankinnassa suoraan omaan palvelukseen.

Panostamme asiakassuhteisiin

Helpro hoitaa lääkärien rekrytoinnin terveydenhuollon asiakkaille kokonaispalveluna ja laskuttaa rekrytointipalkkion sopimuksen mukaisesti sopivan lääkärin löydyttyä ja aloittaessa työnsä. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimeen toimintaan ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Läpinäkyvä rekrytointimalli

Helpron rekrytoimintimalli rakentuu lääkäreiden rekrytointipalvelusta suoraan työ- tai virkasuhteeseen. Tarjoamme terveydenhuollon toimintayksiköille kustannuksiltaan läpinäkyvän mallin, joka tarjoaa parhaat puolet eri rekrytointitavoista ja mahdollistaa ennennäkemättömän joustavuuden tehtävien hoitamisessa sekä lääkäreille että terveydenhuollon toimintayksiköille.

Ota yhteyttä

Jätä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi sekä kirjaa muutamalla sanassa tarpeistasi, tai kysy lisää. Olemme sinuun sen jälkeen suoraan yhteydessä!