Helpron palvelut

Helpro toimii tukena lääkäreille ja terveydenhuollon yksiköille

Helpron uusi rekrytointimalli tarjoaa erityisesti julkisen sektorin terveydenhuollon toimintayksiköille entistä vaivattomamman tavan rekrytoida lääkäreitä suoraan palkkasuhteeseen. Rekrytointimalli mahdollistaa osaavien lääkäreiden rekrytoinnin sekä lääkäreille yksilöllisesti räätälöidyt, terveydenhuollon tarpeita vastaavat työjärjestelyt. Rakennamme aitoa ja reilua kumppanuutta asiakkaidemme kanssa tehden samalla tunnetuksi asiakaslähtöisen rekrytointimallimme.

Haluamme lisätä molempien osapuolten ymmärrystä virkalääkäritoiminnan mielekkyydestä ja mahdollisuuksista.

Rekrytointimallit vertailussa

Kunnallisen työnantajan ehdoton taloudellinen etu on selvittää ja järjestellä keinot saada palkattua lääkärit aina suoraan virkatyösuhteeseen. Siksi tuemme terveydenhuollon yksiköitä ensisijaisesti lääkärityövoiman hankinnassa suoraan omaan palvelukseen.

Organisaation oma rekrytointi

Lääkäri suorassa palkkasuhteessa

Edut

Haasteet

Ostopalvelu tai vuokralääkäri

Lääkäri vuokrataan eteenpäin

Edut

Haasteet

Kaikki voittavat

Helpro on omalaatuinen, vaivaton ja läpinäkyvä ratkaisu lääkäreiden rekrytointiin. Avullamme lääkärit löytävät itselleen mielekkään, toiveidensa ja uransa kannalta parhaan työpaikan uran jokaisessa vaiheessa. Samalla terveydenhuollon yksiköt saavat vaivattomasti ja järkevillä kustannuksilla itselleen sopivia osaajia.

Helpro työnantajalle

Helpro hoitaa lääkärin rekrytoinnin terveydenhuollon asiakkaalle kokonaispalveluna ja laskuttaa rekrytointipalkkion sopimuksen mukaisesti sopivan lääkärin löydyttyä. Rekrytointimallimme avulla julkisen sektorin terveydenhuollon toimintayksiköt löytävät osaavat lääkärit vaivattomasti. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimeen toimintaan ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Työmahdollisuuksia lääkäreille

Kartoitamme ja tarjoamme lääkäreille aina heidän toiveidensa ja uransa kannalta sopivimmat työpaikat. Olipa kyse opiskelujen ohessa tehtävistä yksittäisistä työpäivistä, yleislääkärin töistä perusterveydenhuollossa tai erikoisaloihin liittyvistä työjaksoista yliopisto- ja keskussairaaloissa, löydämme varmasti parhaan ratkaisun.

Kansainvälinen rekrytointi

Terveydenhuollon rekrytoinnin asiantuntijana olemme osallistuneet myös ulkomailla opiskelleiden lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan järjestämiseen Suomen terveydenhuollon työpaikkoihin. Voimme auttaa näissäkin asioissa.

Ota yhteyttä

Jätä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi sekä kirjaa muutamalla sanassa tarpeistasi, tai kysy lisää. Olemme sinuun sen jälkeen suoraan yhteydessä!