Helpro lääkäreille

Työmahdollisuuksia lääkäreille

Lääkärit ovat huippuosaajia, joille tulee tarjota ammattimainen ja pitkälle viety palveluprosessi, jotta lääkärit tulevat palvelluiksi erityisellä tavalla. Toimintamallimme rakentaa lääkäreiden kanssa kumppanuutta, jonka avulla löydämme erilaisiin työuran vaiheisiin parhaiten soveltuvat työt.

Sopiva työpaikka uran jokaiseen vaiheeseen

Kartoitamme ja tarjoamme lääkäreille aina heidän toiveidensa ja uransa kannalta sopivimmat työpaikat. Olipa kyse opiskelujen ohessa tehtävistä yksittäisistä työpäivistä, yleislääkärin töistä perusterveydenhuollossa tai erikoisaloihin liittyvistä työjaksoista yliopisto- ja keskussairaaloissa, löydämme varmasti parhaan ratkaisun.

Henkilökohtainen palvelu

Lääkäri löytää kauttamme vaivattomasti toiveitaan ja urapolkuaan parhaiten vastaavat työpaikat. Tarjoamme työpaikkoja monipuolisesti eri puolilla Suomea. Lääkärit saavat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, sillä kontaktoimme joko suoraan tapaamisella tai puhelimitse.

Ota yhteyttä

Jätä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi sekä kirjaa muutamalla sanassa tarpeistasi, tai kysy lisää. Olemme sinuun sen jälkeen suoraan yhteydessä!