Meistä

Terveydenhuollon rekrytoinnin ammattilainen

Helpro Oy on suomalainen, täysin työntekijöiden omistama yritys, jonka työntekijöillä on yhteensä yli 20 vuoden työkokemus lääkäreiden rekrytoimisesta julkisen terveydenhuollon tarpeisiin. Yhteistyökumppaneinamme on valtakunnallinen verkosto julkisyhteisöjä sekä julkisten tahojen omistamia yhtiöitä, joille toimimme kumppanina virkalääkäreiden rekrytoinnissa.

Miksi Helpro?

Halusimme luoda toimialalta puuttuneen, aidosti asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyn toimintamallin ja palvelun, joka mahdollistaa terveydenhuollon tarvitseman lääkäriresurssin järjestämisen joustavasti suoraan virkasuhteeseen. Samalla haluamme tarjota lääkäreille parhaan mahdollisen palvelun sopivan työpaikan löytämiseen.

Läpinäkyvyys

Tarjoamme kaikille osapuolille täysin kustannuksiltaan läpinäkyvän mallin, joka tarjoaa parhaat puolet eri rekrytointitavoista sekä lääkäreille että terveydenhuollon toimintayksiköille.

Hyvät työolosuhteet

Tavoitteenamme on turvata mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset ja työolosuhteet sekä lääkäreille että koko Suomen terveydenhuoltojärjestelmälle.